Beheren van venootschappen

Dousma Beheer B.V.

Zakelijk succes in 2018

Wat zijn jouw wensen voor het nieuwe jaar? Natuurlijk is een goede gezondheid het belangrijkste van alles. Daarnaast staat het gelukkig zijn met familie en vrienden ook hoog op het lijstje maar zakelijk succes staat hier niet ver vandaan. Het mooie is dat je zakelijk succes in 2018 zelf positief kan beïnvloeden.

Rond de jaarwisseling kijkt iedereen graag terug op het afgelopen jaar en vooruit op het nieuwe jaar. Wat ging het afgelopen jaar weer hard hé? Als je dan eens terugkijkt, is er ook weer veel gebeurt wat direct of indirect effect op jou heeft als ondernemer en voor je bedrijf.

Denk aan de verkiezingen en de nieuwe regering die gevormd is.

Denk aan de grote concerns die toch weer de deuren hebben moeten sluiten.

Denk maar aan die verandering in infrastructuur in jouw gebied.

En ga zo maar door……

Ook wij van Channel4you hebben weer een roerig jaar achter de rug met wat ups en wat downs:

Wat gezondheid betreft is het een vervelend jaar geweest voor een aantal van onze medewerkers, maar hebben wij als team bewezen hierin samen sterk te zijn en dit op kunnen vangen.

Helaas hebben een aantal ondernemers wegens omstandigheden moeten besluiten om het netwerk te verlaten, maar zijn veel meer bedrijven in het netwerk gestapt en kunnen we met trots zeggen dat we gegroeid zijn. We hebben zelfs ons netwerk uitgebreid in nieuwe gebieden!

Daarnaast hebben we een volledig nieuwe website gelanceerd wat met open armen is ontvangen door de ondernemers uit het netwerk. Het is nu nóg eenvoudiger om je campagnes te beheren en sneller te schakelen.

Tot slot hebben we A+ locaties, de extra grote schermen die hangen op strategische plekken waar zeer veel traffic komt. Deze schermen zorgen voor nóg meer attentiewaarde en zichtbaarheid.

Het schermen netwerk en de mogelijkheden van Channel4you groeien door, groei jij mee?

Ben jij tevreden met het resultaat of had je op betere cijfers gehoopt?

Wat zijn jouw voornemens voor 2018?

Ben je ambitieus met betrekking tot zakelijk succes in 2018?

Zoals je hierboven kunt lezen is het schermen netwerk van Channel4You, en de mogelijkheden die je hierbij krijgt om je marketing campagne te beheren, het afgelopen jaar sterk uitgebreid.

Wij zitten in een duidelijke opwaartse lijn naar boven en zijn vastberaden en overtuigd dat deze lijn ook in 2018 wordt voortgezet. Groei jij mee in deze lijn?

Zakelijk succes in 2018

Het nieuwe jaar wordt ongetwijfeld weer een roerig jaar waarop je als ondernemer moet acteren voor zakelijk succes in 2018.

Denk aan de BTW verhoging die wordt doorgevoerd, denk aan de nieuwe privacywet die invloed zal hebben op alle sectoren en wellicht gaat er bij jou op regionaal gebied wel wat veranderen….. Er zijn een aantal dingen die je niet in de hand hebt maar waarop je wel moet reageren, er zijn andere zaken die je enigszins kan beïnvloeden.

Ga jij voor (nog) meer zakelijk succes in 2018?

Voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid voor jouw bedrijf moet je zeker naar de mogelijkheden van Channel4you kijken. Neem contact met ons op om vrijblijvend jouw mogelijkheden te bespreken.

Social media

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Op deze website maken wij gebruik van cookies voor een verbeterde gebruikerservaring.