De organisatie

Dousma Beheer B.V. wordt geleid door Peter Dousma. Sinds de oprichting in 1992 heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. Dousma Beheer B.V. houdt zich bezig met het beleggen van vermogen, oprichten van, deelnemen in en beheren van andere vennootschappen. Het bedrijf houdt zich tevens intensief bezig met het beheren en leiden van MicroStar B.V., Chaboma Solutions B.V. en Channel4you B.V.. Het doel van MicroStar B.V. is om echt Nederlandse administratieve software in de markt te zetten welke voor iedereen te gebruiken is en bovendien betaalbaar moet zijn. Deze oorspronkelijke uitgangspunten worden nog steeds hoog in het vaandel gehouden.

Kernactiviteiten

De kernactiviteiten van Dousma Beheer B.V. zijn het oprichten van, deelnemen in en het beheren van andere vennootschappen alsmede het beleggen van vermogen.

Doelstellingen

De doelstelling van Dousma Beheer B.V. is het verder zelfstandig uit groeien in Europa en met beide benen op de grond blijven staan.

Onze klanten zijn ons visitekaartje Negen van de tien keer komen klanten met MicroStar Software aanraking door mond-tot-mondreclame. Een beter bewijs van de kracht en het gebruiksgemak van MicroStar Software is ondenkbaar. Niet alleen het product, maar ook de zorgvuldige implementatie en de trainingen nemen klanten mee in hun waardering van MicroStar Software. Implementatie van oplossingen voor grote administraties in netwerkomgevingen wordt uitgevoerd in samenwerking met gecertificeerde partners. 

De aanschaf van een nieuw bedrijfssysteem staat of valt immers met een succesvolle introductie op alle afdelingen binnen het bedrijf. Niet alleen de controller moet prettig met het systeem kunnen werken. Juist het feit dat andere afdelingen goed met het systeem om kunnen gaan biedt een bedrijf de grootste voordelen. Als andere afdelingen de gegevens niet juist invoeren, levert dat de controller immers veel onnodig werk op. Ook het opleiden van uw mensen kunt u aan MicroStar Software overlaten, of het nu gaat om de magazijnmeester, of om de controller die met de MicroStar Software aan de slag wil voor nog meer analyses.

Succesvolle narrowcasting vraagt om Chaboma. Chaboma is de meest betrouwbare narrowcasting software op de markt. Het is een krachtige totaaloplossing die alle vereiste software-componenten bevat om op efficiënte wijze een professioneel resultaat te realiseren. Door de vele mogelijkheden en het flexibele karakter van het systeem, is Chaboma geschikt voor elk denkbaar narrowcasting project. Van klein tot groot, van simpel tot complex, Chaboma is altijd de juiste oplossing. 

Channel4all​

Als één van de eerste partijen in Nederland heeft Channel4all digitale communicatie via beeldschermen geïntroduceerd. Channel4all heeft de expertise en ervaring om u klanten te ondersteunen en te adviseren over de mogelijkheden om deze effectieve communicatie in te zetten als krachtig onderdeel van de totale marketing formule van de klant. Alle onderdelen van de oplossing zijn erop gericht om een zo laag mogelijke belasting te zijn voor de interne organisatie en infrastructuur. In de praktijk blijken de interne kosten daarvan ondoorzichtig en vaak veel hoger dan voorzien. 

Channel4all neemt deze taken voor haar rekening vanaf contentproductie tot de dienstverlening op locatie en heeft deze processen zeer efficiënt ingericht zodat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde voorzieningen om en scherpe prijsstelling te kunnen presenteren. Channel4all is hét aanspreekpunt van een aantal samenwerkende bedrijven die hun sterke eigenschappen hebben gebundeld om zowel kleine als grote, nationale en internationale organisaties het complete pakket op het gebied van beeldschermcommunicatie te kunnen bieden. Door actief te luisteren naar de klanten en de markt continu te analyseren, hebben wij samen met ons ervaren innovatieteam ons systeem weten te ontwikkelen tot een succesvolle oplossing. Ons systeem behoort tot één van de meest flexibele en betrouwbare systemen op de Europese markt. Channel4all kan het gehele project inrichten en uitvoeren. Hierbij wordt de continuïteit van het project gewaarborgd. Samen kunnen we alle huidige en toekomstige wensen van uw klant realiseren.

Met een scherm van Channel4you kunt u gratis adverteren en extra inkomsten genereren!

Gratis adverteren

• Wij koppelen u en regionale Channel4you schermen aan elkaar
• Uw advertentie wordt permanent op uw eigen scherm getoond
• En gratis op 10 andere schermen
• Uw advertentie wordt 50.000 x per maand uitgezonden

Extra inkomsten

• Op het onderste gedeelte van het scherm verkoopt Channel4you, in overleg met u, reclame van derden. Hiervoor wordt u betaalt door Channel4you! U bepaalt zelf welke reclame uitingen op uw scherm getoond mogen worden.

Op deze website maken wij gebruik van cookies voor een verbeterde gebruikerservaring.