Beheren van vennootschappen

Dousma Beheer B.V.

Privacyverklaring

Dousma Beheer B.V. Dousma Beheer B.V., gevestigd aan Hillen acker 3, 1965 TA Heemskerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.dousma.org
Hillen acker 3, 1965 TA Heemskerk
T. +31-653395265

P.H. Dousma is de Functionaris Gegevensbescherming van Dousma Beheer B.V. Hij is te bereiken via peter@dousma.org

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dousma Beheer B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dousma.org, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dousma Beheer B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Dousma Beheer B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dousma Beheer B.V.) tussen zit. Dousma Beheer B.V. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
– Dousma Beheer B.V. neemt geen geautomatiseerde besluiten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Dousma Beheer B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens Bewaartermijn Reden
Personalia 14 dagen Benodigde tijd voor opvolging
Adres 14 dagen Benodigde tijd voor opvolging
Telefoon 14 dagen Benodigde tijd voor opvolging
Delen van persoonsgegevens met derden

Dousma Beheer B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Dousma Beheer B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dousma Beheer B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dousma.org.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Dousma Beheer B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dousma Beheer B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@dousma.org

Social media

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een communicatievorm waarbij informatie wordt uitgezonden naar een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Narrowcasting wordt vaak weergegeven op moderne beeldschermen en is

Lees verder »

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een communicatievorm waarbij informatie wordt uitgezonden naar een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Narrowcasting wordt vaak weergegeven op moderne beeldschermen en is

Lees verder »

Op deze website maken wij gebruik van cookies voor een verbeterde gebruikerservaring.