Beheren van venootschappen

Dousma Beheer B.V.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een communicatievorm waarbij informatie wordt uitgezonden naar een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Narrowcasting wordt vaak weergegeven op moderne beeldschermen en is de tegenhanger van het bekendere broadcasting.

Narrowcasting kan breed ingezet worden als toevoeging van de interne communicatie maar wordt ook vaak gekozen als marketingkanaal om te communiceren naar bezoekers en klanten.

Interne narrowcasting

Binnen een grote organisatie kan narrowcasting dienen als interne nieuwsbrief. Terwijl je collega’s bij het koffiezetapparaat staan of wachten bij de lift worden ze snel op de hoogte gebracht van het laatste interne nieuws.

Voorbeelden interne narrowcasting

Er zijn meerdere mogelijkheden om invulling te geven aan de narrowcastingschermen op kantoor. Zo is het in te zetten voor:

  • voorstellen nieuw personeel
  • jubilea of andere feestelijke gelegenheden
  • nieuwe producten of diensten
  • lokaal weerbericht
  • lokaal/regionaal nieuws
  • lokale verkeersinformatie
  • bewegwijzering
  • sales targets / KPI’s
  • verwelkoming bezoekers

Externe narrowcasting

Naast intern gebruik wordt narrowcating ook extern gebruikt. Externe narrowcasting kan op twee manieren gebruikt worden. Zo kunnen de schermen met bijpassende boodschap worden gebruikt om bezoekers van het bedrijf te verwelkomen, op de hoogte te brengen van de wachttijden of te vermaken.

Een andere optie is om klanten op de hoogte te brengen van nieuwe producten en aanbiedingen. Het op deze manier beïnvloeden van het gedrag van bezoekers in bijvoorbeeld de winkel wordt instore marketing genoemd.

Narrowcasting met extra scherm

Bij Channel4You plaatsen we een extra scherm onder de huidige schermen. Op dit scherm kunnen andere bedrijven hun boodschap uitdragen en hun doelgroep bereiken. Natuurlijk biedt dit ook mogelijkheden voor ondernemers. Ook jij kan jouw boodschap tonen op de locaties waar jij denkt dat jouw doelgroep rondloopt. Als fysiotherapeut kun je bijvoorbeeld adverteren op een narrowcastingscherm bij de sportschool of voetbalclub.

Benieuwd waar jij jouw doelgroep kunt vinden?

Bij Channel4You hebben we op meer dan 300 locaties narrowcastingschermen hangen. Neem snel een kijkje op onze locatiepagina.

FAQ

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het uitzenden van informatie op een beeldscherm aan een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

Waarom kiezen voor narrowcasting?

Narrowcasting kan op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kun je het gebruiken om je medewerkers op de hoogte te houden of om regionale bekendheid te creëren door jouw doelgroep te bereiken met een advertentie.

Is narrowcasting een vorm van marketing?

Ja, je kunt jouw advertentie weergeven op een narrowcastingscherm op de locatie waar jij denkt dat jouw doelgroep te vinden is.

Wat levert narrowcasting op?

Door gericht lokaal te adverteren wordt jouw advertentie gemiddeld 50.000 keer per maand weergegeven.

Narrowcasting bij Channel4You

Channel4You helpt je op een eenvoudige manier je zichtbaarheid te vergroten. Door te adverteren op onze uitgebreide schermennetwerk word je regionaal meer dan 50.000 keer per maand getoond. Meer weten over de mogelijkheden van narrowcasting? Neem contact met ons op!

Social media

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Op deze website maken wij gebruik van cookies voor een verbeterde gebruikerservaring.