Beheren van venootschappen

Dousma Beheer B.V.

Synergisme in narrowcasting

“Samen staan we sterk” is een veelgehoorde uitdrukking. Dit is zeker ook van toepassing in de marketing en de bijbehorende activiteiten. Er zijn vele mogelijkheden om krachten te bundelen zonder intensief samen te hoeven werken. Het digitale netwerk van Channel4you is daar een uitstekend voorbeeld van. Hierbij kunt u gebruik maken van de positieve effecten van synergisme in narrowcasting door onze externe promotiemogelijkheden.

Voor welke branches is narrowcasting geschikt?

We worden regelmatig gevraagd voor welke branches narrowcasting geschikt is. Het antwoord hierop is eigenlijk erg eenvoudig: voor alle branches. Veel ondernemers uit diverse branches plukken de vruchten van het netwerk van Channel4you. We hebben ondernemers uit diverse sectoren: van detailhandelsorganisaties tot tandartsen en van horeca tot kinderdagverblijven en vanzelfsprekend alles wat daartussen zit. Voor makelaars hebben wij zelfs een Funda koppeling beschikbaar.

Maak gebruik van synergie

Onze grote diversiteit aan samenwerkende ondernemers biedt u veel kansen om gebruik te maken van synergie. Er is sprake van synergie als het resultaat van de samenwerkende partijen hoger is dan de optelsom van de afzonderlijke bijdrage van de partijen. De term komt oorspronkelijk uit het Grieks, synergia betekent samenwerken. Om gebruik te maken van synergie in narrowcasting hoeft u niet direct een intensieve samenwerking met andere ondernemers aan te gaan, integendeel zelfs. U hoeft er zelfs geen extra inspanning voor te doen.

Synergisme in narrowcasting door onze externe promotiemogelijkheden

Door gebruik te maken van ons narrowcasting netwerk, heeft u mogelijkheid om uw content op externe locaties te projecteren. U maakt dan gebruik van de onderkant van het scherm van collega ondernemers (het bovenste gedeelte is vanzelfsprekend voor de ondernemers zelf). Dit is de manier waarop de ondernemers elkaar kunnen ondersteunen, er wordt immers gebruik gemaakt van de diverse scherm locaties.

U kunt uw externe locatie pakket zo groot maken als u zelf wilt. U kunt dan ook zelf kiezen op welke schermen uw content zichtbaar mag zijn. Buiten dat het slim is om uw content te spreiden op plaatsen waar veel mensen komen, kunt u ook uw boodschap plaatsen bij branchegerelateerde bedrijven. Deze externe promotiemogelijkheden bieden u kansen om synergisme in narrowcasting toe te passen. U bereikt immers direct uw doelgroep!

Hierin zijn natuurlijk talloze mogelijkheden te bedenken:

  • Een beddenzaak kan adverteren op het scherm van een fysiotherapeut.
  • Bedrijven uit de bouwsector kan vele mogelijkheden zien in adverteren op het scherm van een makelaar.
  • Drogisten verkopen artikelen die bij tandartsen geadviseerd worden

Voor de volledigheid willen we vermelden dat het in ons netwerk niet is toegestaan om op het beeldscherm van direct concurrerende bedrijven te adverteren.

Wilt u ontdekken hoe u door middel van ons netwerk gebruik kent maken van de bundeling van krachten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers om te ontdekken hoe u “samen sterk” kunt worden.

Social media

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Op deze website maken wij gebruik van cookies voor een verbeterde gebruikerservaring.