Beheren van venootschappen

Dousma Beheer B.V.

Narrowcasting in De huiskamer

Als u deze titel leest, zult u zich ongetwijfeld afvragen of Chaboma nu ook al narrowcasting in huiskamers verzorgt. Het antwoord is ja én nee. Het beeldscherm in uw huiskamer laten we graag over aan andere aanbieders maar als u op het NS station De Huiskamer instapt, zult u al uw informatie vinden op een scherm van Chaboma.

De Huiskamer is een horeca etablissement van NS die te vinden is op diverse stations door heel Nederland. Deze plek heeft de uitstraling van een huiskamer, zodat iedereen zich er thuis voelt. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI beschikbaar en kunnen mobiele telefoons opgeladen worden.

De Stationshuiskamer is een uitstekende plek om onder genot van een hapje of drankje mensen te ontmoeten, te werken, te studeren of gewoon op een ontspannende manier te wachten op je aansluiting. Vanzelfsprekend hangt er een mooi scherm waarop je de meest recente reisinformatie van de NS kunt aflezen. Dit zijn schermen die verzorgd worden door Chaboma.

Chaboma zichtbaar door het hele land

De schermen van Chaboma zijn veelvuldig te zien op de NS stations. De schermen hangen niet alleen in De Huiskamer, maar ook bij alle vestigingen van Julia’s die op de NS stations te vinden zijn. Daarnaast maken ook grote bedrijven als Carré, Audi, de gemeente Alkmaar, Smullers, Spar, Toerkoop en Van der Valk al een lange tijd gebruik van onze schermen.

Passende narrowcasting software voor uw doelstelling

Wij hebben zeer veelzijdige narrowcasting mogelijkheden die we op maat met u kunnen afstemmen. Voor iedere branche kunnen wij passende oplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op uw doelstellingen. Zoals u uit de tekst hierboven kunt opmaken zijn wij een uitstekend alternatief voor het creëren, plannen en beheren van veelzijdige narrowcasting mogelijkheden en onderscheiden we ons door onze maatwerk mogelijkheden op narrowcasting gebied. Onze lange ervaring in combinatie met een uitstekende expertise op dit vakgebied maakt ons dan ook een aansprekende aanbieder.

Waarom narrowcasting van Chaboma?

Narrowcasting van Chaboma is een uitstekende keuze om uw doelgroep op een efficiënte manier van informatie te voorzien. Het veelzijdige systeem is dan ook erg rendabel voor zowel lange- als korte termijn. Onze software is zeer gebruiksvriendelijk en goed te integreren in diverse systemen waardoor het een slimme investering is voor zowel korte- als lange termijn.

Narrowcasting voor uw organisatie

Als u toch in de Huiskamer zit, neem dan gerust even de tijd om te kijken hoe zo’n scherm eruit kan komen te zien en wat dit dagelijks voor toegevoegde waarde kan hebben voor een organisatie. Het is zelfs de moeite waard om hiervoor een trein later te nemen, de tijden vindt u op het scherm. Het is een tijdsinvestering die zich zeker zal terugbetalen. Wellicht heeft u een organisatie die in een hele andere branche actief is, maar het geeft wel een beeld van de mogelijkheden. Uw gerichte wensen kunnen we vanzelfsprekende met behulp van onze maatwerkmogelijkheden invullen. Kijk hiervoor gerust naar onze mogelijkheden.

Heeft u interesse om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn om Chaboma narrowcasting ook in uw organisatie te integreren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u om dit uitgebreid met u te bespreken en u te adviseren hierin. U zult ontdekken dat narrowcasting op maat ook zeer interessant is voor uw “huiskamer”.

Social media

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Op deze website maken wij gebruik van cookies voor een verbeterde gebruikerservaring.