Beheren van venootschappen

Dousma Beheer B.V.

Besparen op personeelskosten door te investeren in narrowcasting?

Op steeds meer gebieden worden personeelsleden wegbezuinigd en vervangen door digitale devices. Er zijn steeds meer mogelijkheden om zonder menselijke inzet een optimale service te kunnen bieden. Veel ondernemers vragen zich af of ze kunnen besparen op personeelskosten door te investeren in narrowcasting. Chaboma geeft u het enige juiste antwoord, zowel in deze blog als via onze schermen.

Natuurlijk, niemand is onmisbaar en iedere persoon is te vervangen. De laatste tijd lijkt dit bijna letterlijk zo te zijn. Steeds meer persoonlijke inzet wordt vervangen door digitale mogelijkheden. Er kunnen tegenwoordig bijvoorbeeld hele gesprekken worden gevoerd met spraakcomputers, zonder dat we het eigenlijk door hebben. Ook narrowcasting kan een belangrijk aandeel hebben in deze ontwikkeling, mits deze geavanceerde mogelijkheid goed wordt toegepast.

De veelzijdige mogelijkheden van narrowcasting

Narrowcasting biedt heel veel mogelijkheden. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het feit dat een mens visueel ingesteld is. Dit is overigens niets nieuws. De eerste vormen van narrowcasting waren de beeldbuizen in de etalage waaraan een (VHS) video op was aangesloten. Het nadeel was wel dat de band af en toe moest worden teruggespoeld maar dit konden personeelsleden wel doen als ze even tijd hadden.

Het lijkt lang geleden dat de huiskamer televisie en video een moderne oplossing waren in de etalage, maar niets is minder waar. Hiervoor hoeven we geen decennia terug te gaan. Het verschil tussen de mogelijkheden met televisieschermen zoals dat toen was en nu al is, belichaamd de snelle ontwikkeling van dit medium. Narrowcasting biedt tegenwoordig dusdanig veelzijdige mogelijkheden dat het zelfs een deel van de persoonlijke inzet zou kunnen vervangen. Dat was in het verleden ondenkbaar.

Besparen op personeelskosten door te investeren in narrowcasting

Narrowcasting kan een uitstekende informatiebron zijn voor uw bezoeker. Er kan onder andere een aanbod op worden weergegeven, als bewegwijzering dienen of informatie over uw bedrijf geven. Het maakt uw bezoeker zelfstandig, iets wat volledig past in een samenleving waar niemand meer de tijd (en interesse) heeft voor persoonlijk contact. Geavanceerde narrowcasting sluit dus volledig aan op dit tijdperk.

Het is hierbij wel belangrijk dat de informatie op het scherm is afgestemd op de behoeften van uw doelgroep, actueel is en dus de juiste informatie bevat. In veel gevallen zal narrowcasting een eerste indruk over een bedrijf vormen, maar uw consument ook een laatste indruk over uw bedrijf geven. Het is dus belangrijk dat de inzet goed wordt afgestemd op zowel uw behoeften als die van uw consument. Het is zelfs belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het detail zoals de afmeting van het scherm, de achtergrondmuziek en de kleurstelling van het scherm.

Narrowcasting van Chaboma

U kunt besparen op personeelskosten door te investeren in narrowcasting als dit systeem van vraagtekens juist uitroeptekens kan maken. Dit kunt u alleen maar realiseren als u kiest voor een narrowcasting systeem dat volledig is afgestemd op uw wensen. Chaboma biedt een narrowcasting op maat. Uw wensen zijn bepalend hoe we ons systeem voor u inrichten. Met ons systeem zult u zeker kunnen besparen op uw personeelskosten of minimaal de werkdruk laten afnemen. We laten u graag vrijblijvend zien hoe we dit voor u kunnen realiseren. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak hiervoor. U zult merken dat narrowcasting een investering is die zichzelf kan terugverdienen.

Social media

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31653395265 of mailen naar info@dousma.org. Wij denken graag met u mee.

Laatste blogs

Nieuwe website Chaboma

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website voor Chaboma Solutions, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker

Lees verder »

Op deze website maken wij gebruik van cookies voor een verbeterde gebruikerservaring.