• Social Media

  12 februari 2018
 • Dousma Beheer B.V. is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden via social media websites. Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. U vindt Dousma Beheer B.V op de volgende social media.

  FacebookFacebook
  Dousma Beheer heeft ook een eigen Facebook pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Dousma Beheer en andere financiële zaken.

  Foursquare

  Foursquare
  Dousma Beheer is ook te vinden op Foursquare. Foursquare is een online-platform dat gebaseerd is op locaties. Foursquare-gebruikers kunnen via hun smartphone ‘inchecken’ onze locatie – wat betekent dat u laat weten waar u precies bent. Ook kunt u tips en to-do’s achterlaten die dan weer voor andere gebruikers zichtbaar zijn.

  LinkedInLinkedIn
  Via LinkedIn delen wij onze kennis. Wij houden u graag op de hoogte van wat er bij ons én bij onze medewerkers speelt.

  TwitterTwitter
  We brengen u met Twitter razendsnel op de hoogte van nieuws rond Dousma Beheer. Bijvoorbeeld door direct persberichten te tweeten of nieuwe producten te introduceren. Ook tweeten wij graag met u over onze dienstverlening en beantwoorden wij uw vragen. Op Dousma.org kunt u de tweets van Dousma Beheer lezen. Als u zelf een Twitter-account heeft, kunt u zich eenvoudig op onze tweets abonneren door op de knop ‘volgen’ te klikken.

  WeblogWeblog
  Via ons weblog plaatsen wij regelmatig interessante artikelen op het gebied van financiële en gerelateerde zaken.

  YouTubeYouTube
  Dousma Beheer heeft een eigen kanaal op Youtube. Hierop kunt u al onze commercials bekijken en downloaden. Als u zich op ons YouTube-kanaal abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe commercial plaatsen.