• Referenties

  12 februari 2018
 • Woningen in de etalage! Als makelaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur in de regio Noord Holland Noord vinden wij zichtbaar zijn belangrijk. Niet alleen voor ons maar juist ook ten voordele voor onze relaties. Zij hebben ons het vertrouwen gegeven hun woning aan- en/of te verkopen. Door een slim gemaakte koppeling tussen Channel4You en FUNDA kunnen wij exclusief als NVM makelaar de woningen van onze relaties realtime een extra podium geven. Bijvoorbeeld in de drukke winkelstraat in Schagen. Uiteraard hebben we de mogelijkheid om onze andere bedrijfsonderdelen te etaleren. Vele inwoners in de Noordkop kennen Verheul als makelaar. Met de professionele schermen maken wij ook onze particuliere hypotheek- en verzekeringsdiensten kenbaar. De recente nieuwsitems en uitingen van andere regionale bedrijven maken het ‘beeld’ compleet. Via Channel4you hebben wij naar volle tevredenheid onze marketingmix verder kunnen verstevigen en uitbreiden.

  André Vendrig,
   Verheul Groep

 • In het huidige digitale tijdperk waar een folder steeds minder bereik heeft is de manier van reclame maken welke Channel4you aanbied de toekomst. Channel4you is voor ons een fantastische manier om snel en eenvoudig een groot aantal "potentiële" klanten te bereiken, dit komt mede door het feit wij zelf kunnen bepalen waar onze uitingen geplaatst worden. In onze eigen winkels is het ideaal en kunnen wij snel schakelen als wij een aanbieding willen tonen en/of in willen spelen op een gebeurtenis. Het systeem is simpel en makkelijk te hanteren vanuit iedere locatie waar wij over internet kunnen beschikken. Wij zijn super enthousiast en kunnen het iedereen aanbevelen!

  D.H de Haan,
  Domino’s Pizza IJmuiden & Heemskerk

 • Mijn ervaring met Channel4you kan ik best plezierig noemen. Ongeveer 1 jaar geleden ben ik benaderd door Ronald, die mij informeerde over de mogelijkheden die Channel4you ons kan bieden om ons bedrijf (Tankstation met Autowashal) regionaal (onze doelgroep) onder de aandacht te brengen. Ik was niet direct overtuigd dat dit nodig was, ons bedrijf is al 65 jaar op hetzelfde adres gevestigd, dus men weet inmiddels wel waar je brandstof kunt tanken. Bovendien is brandstof geen artikel waar men van denkt: "hé ik wist niet dat ze dat ook bij Shellstation Post ook verkochten". Maar wij hebben meer te bieden als alleen brandstof.
  Van maandag tot en met vrijdag hebben wij leuke acties op ons tankstation, bijvoorbeeld een gratis krant, extra korting op brandstoffen op woensdag, korting op autowassen en op vrijdag service aan de pomp.
  Ik vind het belangrijk dat deze boodschap regelmatig onder de aandacht komt, en dat kan prima op de beeldschermen die bij collega ondernemers hangen.
  Ik vind het ook mooi, dat ik op het 'eigen' gedeelte van het scherm mijn actie’s of mededelingen kan communiceren naar de gasten in ons bedrijf. 
  En als het niet helemaal lukt om de advertentie naar je zin te maken, dan is Channel4you altijd bereid je daarmee te helpen.
  Ik merk dat onze boodschappen beter onder de aandacht komen als voorheen.
  Kortom, ik kan iedere ondernemer, die zijn bedrijf onder de aandacht wil brengen bij potentiële klanten, aanraden om zich eens te laten informeren wat Channel4you voor hem kan betekenen.

   Shell Autoservicebedrijf Post

 • Wij zijn nog steeds erg blij met ons Channel4you scherm. Wij hebben deze laten plaatsen boven onze balie, zodat hij zichtbaar is vanaf de straat (we laten hem ook aan staan ‘s avonds!) en vanuit onze winkel/koffietafel. 
  Onze klanten zie je kijken naar de wisselende informatie en stellen daar ook vragen over. De bovenzijde van het scherm is eenvoudig aan te passen via een internet site, zodat onze acties en nieuwtjes altijd “nieuw” zijn. Op de onderkant komen lokale adverteerders tevoorschijn. Wij adverteren op de schermen van andere ondernemers uit de Zaanstreek en Uitgeest naar onze eigen keuze. Ook dat is simpel te wijzigen! Ondernemen doen we samen en daar speelt Channel4you perfect op in!

  Sandra,
   Horend Goed

 • Ik word altijd heel netjes geholpen en te woord gestaan. Channel4you denkt niet alleen mee, maar helpt ook mee. De reclame is perfect. Ook als er een update moet komen hoor ik dat en kunnen zij dat voor mij regelen. Ik ben er blij mee!

  L. Koerts,
   Team Kappers Alkmaar

 • Het display van Channel4you in mijn vakantiereiswinkel geeft mij de mogelijkheid om a la minuut diverse acties op “mijn” bovenscherm te vermelden. Het heeft een professionele uitstraling en de attractiewaarde is optimaal. Ook de kracht van het herhalen van mijn reclameboodschap op het onderste gedeelte van het scherm bij diverse, zelf te selecteren en te rouleren, bedrijven in de regio geeft mij de vrijheid om zelf te kiezen voor het vergroten van naamsbekendheid enerzijds of actiematige communicatie anderzijds. De flexibiliteit en het gebruik van het systeem is zeer prettig.

  Ferry Oostmeijer,
   Reis & Zo

 • De 2 schermen van Channel4you die wij hebben hangen in de salons in Alkmaar en Krommenie zijn echt eyecatchers. Ze vallen goed op! Over de juiste plek heeft Chanel4you goed geadviseerd en met de draaiarm in Alkmaar kunnen we het scherm overdag naar binnen richten en na sluitingstijd naar buiten, ideaal! Het programma waarmee we de advertenties kunnen wisselen werkt ook makkelijk. Zo kan ik elke maand iets anders er opzetten zonder dat het me erg veel tijd kost.

  Stefanie Tromp,
   Vris Kappers

 • Wij van Alper's Hair Studio hebben inmiddels het scherm bijna 2 jaar. Voorheen in onze oude filiaal aan de buitenkant inmiddels zijn wij verhuisd en hangt hij voor ons wachtende klanten mooi aan de muur. 
  De verhuizing is ook top geregeld met de mannen Ronald en Ronald! De heren hebben goed meegedacht over het hoe en waar plaatsen in onze nieuwe zaak! Krijgen van klanten veel leuke reacties en zijn er zelf ook nog steeds super tevreden mee! De cursus was duidelijk en gebruik was makkelijk. Maar inmiddels is het nog simpeler geworden met het nieuwe besturing programma!

  Joyce,
   Alper's Hair Studio

 • Wij Van Beauty Salon Di-Vers hebben inmiddels 2 schermen, 1 in de vitrine voor winkelend publiek en 1 in onze salon/wachtruimte. De schermen worden graag bekeken en krijgen dagelijks te horen hoe leuk ze dit vinden om te bekijken. Ook het actuele nieuws blijkt gewaardeerd te worden.
  Wij zijn super tevreden met de kwaliteit, bereikbaarheid en snelle service. De trainingsdag die erg handig/duidelijk was dit geheel kosteloos helpt je als bedrijf je nog beter op de kaart te kunnen zetten hoe, waar en wanneer je dit wilt. Ook als je ergens niet uitkomt dan staat het team van Channel4you voor je klaar!
  Echt top, en vooral zo doorgaan !!

  Beauty Salon Di-Vers

 • Jeremy kwam op een dag binnen met een verhaal wat elke ondernemer wel aanspreekt, een scherm met niet alleen je eigen reclame maar ook juist die van jouw buurman, of andere ondernemer.
  Elke ondernemer helpt de ander door een scherm te plaatsen, zodat jouw winkel een breder publiek krijg.
  Eenmaal het scherm in huis, wat trouwens erg snel en deskundig werd geplaats, volgde ik een cursus om mijn eigen scherm geheel te optimaliseren en naar mijn eigen idee in te kunnen delen.
  Ook de reclame die ik bij andere winkels show kan ik tot in den top regelen.
  Als je een probleem heb, telefonisch kun je channel4you contacten en ook dan word het top geregeld.
  Ik ben er erg blij mee.

  Paul,
   Rutte 2 Wielers

 • Wij hebben al ruim een jaar het Channel4you scherm in onze etalage hangen, goed zichtbaar voor het voorbijgaande winkelende publiek. Het scherm staat dagelijks tot middernacht aan, zodat het ook in de avond de aandacht van de voorbijgangers trekt. De bovenkant is zelf simpel te wijzigen met foto’s, tekst en/of filmpjes. De onderkant geeft ons een mooie kans om snel en gemakkelijk onze acties en aanbiedingen ook in andere winkelgebieden onder de aandacht te brengen. Als je toch nog wat vraagjes hebt, of er even niet zelf uitkomt staat er een heel vriendelijk, geduldig team telefonisch klaar om je te ondersteunen! Wij zijn heel tevreden met het Channel4you scherm!

  Marianne Toman,
   Toman Optiek

 • Wij maken onderdeel uit van de Sportboulevard Heemskerk (een aantal zeer diverse sportaccommodaties) en wij hadden een tijd geleden met elkaar bedacht dat het leuk zou zijn om bij elkaar reclame te maken en dan niet op de traditionele manier met folders, maar via narrowcasting met schermen. Dit zou dan een besloten netwerkje worden alleen voor de ondernemingen aan de Sportboulevard. Ik moest gaan onderzoeken wat de mogelijkheden waren om dit geheel in eigen beheer op te zetten, dus: aanschaf eigen schermen, software en koppeling. Na een kort onderzoekje kwam ik er al gauw achter dat dit flink in de papieren zou gaan lopen en dan moesten we ook nog eens zelf het wiel uitvinden wat betreft het beheer en de opmaak van de advertenties. Al met al is dit daardoor toen in de benen gezakt, omdat iedereen wel inzag dat dit geen haalbare kaart was.
  Nu werd ik eind 2015 geattendeerd op Channel4You door een collega-ondernemer van Domino’s Pizza. Hij ging die schermen laten plaatsen en zei: “Is dat ook niet wat voor jullie?”. Ik heb me toen wat verder in het product verdiept en mijn collega Wim van de Manege op de Sportboulevard ook geïnteresseerd gekregen. Wij hebben begin 2016 besloten om allebei zo’n scherm te nemen en wij zijn allebei super tevreden!
  Want we hebben nu eigenlijk wat we met elkaar eerst zelfstandig wilden gaan doen, tegen VEEL lagere kosten. En daarnaast ook nog een mogelijkheid om ons naar buiten toe te presenteren, die we bij een gesloten systeem niet gehad zouden hebben. Verder is het beheersysteem kant en klaar en zeer eenvoudig te bedienen. Wat ons nu nog rest, is zo veel mogelijk ondernemers op de Sportboulevard over te halen ons voorbeeld te volgen, zodat we uiteindelijk toch hebben wat we in eerste instantie wilden. Ik heb goede hoop dat dat gaat lukken. Al met al: een kwalitatief goed systeem, zowel qua hardware als qua software. Ik kan het iedere onderneming aanraden!

  Fred Commissaris,
   Sportcentrum Heemskerk

 • Wij van Binnenstadscentrum De Eenhoorn zijn zeer tevreden over het werken met Chanel4you. De handleiding is heel duidelijk en kom je er ondanks dat toch niet helemaal uit dan kan je altijd bellen en samen met de medewerker van Chaboma lukt het wel. De telefonische ondersteuning is altijd vriendelijk en geduldig. Daarnaast komen er veel positieve reacties van de bezoekers op het scherm. Al met al zijn we blij dat we Chanel4you gekozen hebben voor promotieactiviteiten.

  P. Feijen,
   Binnenstadscentrum De Eenhoorn Alkmaar

 • Voor een goed communicatieplan heb je verschillende kanalen nodig om de juiste mensen te bereiken. De combinatie tussen offline en online kan, mits goed ingezet, versterkend werken. Channel4you brengt een andere dimensie aan online adverteren. Het is vernieuwend voor zowel ons als de klant waardoor ze getriggerd worden om toch naar het bord te kijken. De gebruiksvriendelijkheid van de software en hulp op afstand maakt het erg prettig om met het bord te werken. Je kunt je eigen advertentie plaatsen kiezen en met een paar klikken deze wijzigen. De actualiteit van het bord en de gebruiksvriendelijkheid zijn dan ook de grootste pluspunten van het bord en zouden elke ondernemer aan kunnen raden om hiermee aan de slag te gaan. Wij willen het personeel ook een pluim geven, zij zijn erg behulpzaam en bereid om snel te handelen en oplossingen te bieden.

  Linda Stoevelaar,
   De Schimmelkroft

 • Onze clienten en wij zijn erg enthousiast over het tv scherm van Channel4you in onze wachtruimte. We kunnen aan onze clienten verschillende behandelingen laten zien en daarnaast is het ook fijn om op 10 andere locaties je bedrijf te promoten. Verder hebben we super leuk contact met Barbara en Ronald, we worden goed geholpen door ze.
  Het nieuwe medium van deze tijd: Channel4you!

  Sylvia van Kuijk,
   Anti Aging Center Sylvia van Kuijk

 • Wij zijn zeer tevreden over Channel4you. Het is een bedrijf dat er voor zorgt dat al uw wensen geregeld worden en zeer behulpzaam als je er niet meer uit komt om iets op je scherm te plaatsen. Het scherm is een goede uiting voor je reclame in je zaak het wordt altijd zeer goed bekeken en wat ook goed bekeken wordt is het nieuws dat constant bijgehouden wordt. Iedereen bij ons in de zaak is enthousiast over het scherm en wij zijn ook erg tevreden. Vooral over het feit dat je zelf ook nog op andere schermen kan adverteren. 
  Wij zeggen; doen, en laat je overal zien. Het drukt de onkosten ten opzichte van adverteren, je draait het hele jaar en een (gedrukte) advertentie valt maar 1 keer per week in de bus en wordt slecht bekeken.

   Koppes Snacks

 • We hebben Channel4you leren kennen via onze overbuurman. Aangezien hij zeer tevreden was hebben we contact gezocht met de vertegenwoordiger. Na een kleine inventarisatie en korte uitleg, hebben we besloten om op deze manier lokaal reclame te maken, dit in plaats van adverteren in de diverse kranten. 
  Het beheer van de advertenties is erg makkelijk, enige affiniteit met opmaak is handig, voor ons als copy-printshop uiteraard geen probleem. 
  Handige optie is dat je heel gericht een advertentie of uiting op je scherm kunt plaatsen met een vooraf ingestelde datum. Je kunt je uitingen dus tijdig maken en in het scherm uploaden en programmeren. 
  Als er vragen zijn kun je altijd even bellen met een medewerker. 
  Wij zijn blij met ons scherm, welke er ook nog eens netjes uitziet in onze winkel.

  Rene Sietses,
   PostMasters Alkmaar

 • Channel4you is echt aan te bevelen bij collega ondernemers. Het bereik wat je er van hebt naar de consument is enorm. Ik gebruik het bovenste schermdeel om mijn producten te laten zien, dus een aanwinst in de zaak. Het nieuws wat up to date is, is ook erg leuk.

   Snackbar 't Plein

 • Channel4you super bedankt voor het leveren en plaatsen van mijn scherm. Echt een super bedrijf! Supersnel en vakkundig gemonteerd. De GRATIS training die wij hebben gevolgd is ons ook heel goed bevallen. Dagelijks krijgen wij positieve reacties over het scherm. Al met al super tevreden. Kwaliteit overwint altijd. Jamal,

   Verkeersschool Kennemer

 • Wij hebben nu ruim een jaar een tv-scherm van Channel4You in de etalage van onze shop. En dit bevalt ons prima! Ons eigen deel van het scherm is eenvoudig en snel aan te passen. Ook kunnen wij heel simpel onze advertentie bij andere gebruikers op het scherm laten zetten, of er juist weer afhalen. Als wij iets niet weten, zijn er telefonisch altijd genoeg medewerkers die ons verder kunnen helpen. 
  Bovendien hebben wij gemerkt dat het middendeel van het scherm, waarop nieuwsberichten voorbijkomen, door onze klanten als zeer positief wordt ervaren. Tijdens het roken bijvoorbeeld kijken zij graag even naar deze berichten. 
  Wij vinden het scherm als shop echt heel handig en het ziet er bovendien erg mooi uit in de etalage! Sylvia,

   JM Tattoo

 • Wij zijn al een tijdje tevreden gebruiker van Channel4You. Vanaf het begin van het gebruik is de communicatie helder en duidelijk. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ons scherm is keurig opgehangen en we merken dat voorbijgangers er vaak op kijken. Het bijhouden van het scherm is ook vrij makkelijk.

   Van der Schaaf & Kooijmans makelaars BV

 • Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Channel4you, ik als eenmanszaak heb weinig tijd, maar in overleg en eventuele zelfaangeleverde foto’s maken zij er een mooie advertentie van. Ik heb al verschillende leuke reactie’s gehad. En het prachtige scherm, trekt toch mensen aan die even stilstaan, om te lezen wat er op staat. Al met al zeer tevreden!

  Monique de Vulder,
   Bloemwinkel 't Singeltje

 • Sinds een jaar maak ik nu gebruik van het tv-scherm van Channel4you. Ziet er prachtig uit en mijn reclames die meedraaien bij de andere winkels beginnen hun doel te bereiken. Zie geregeld nieuwe gezichten in mijn zaak die via de reclames bij mij terecht komen. Kortom; Zeer tevreden.

  Peter Tuyp,
   Volendammer Visspecialist