• Aanbevelingen

  12 februari 2018
 • Ik heb als dienstverlener en als startende ondernemer heel veel steun van Peter gekregen, als zaken partner en ondernemer.
  Peter heeft voor mij erg veel betekend om in tijden van nood door te zetten en te laten zien dat er mogelijkheden zijn ook in tijd van crisis, waar we allen goed moeten opletten waar we mee bezig zijn.
  Tevens heeft hij bewezen dat door zijn doorzettingsvermogen en kennis van zijn producten zijn bedrijf het nog steeds goed doet.
  Vandaar dat ik Peter erg hoog heb zitten als mens, maar ook als Roll Model ( voorbeeld) voor menig ondernemer om door te blijven gaan waarmee men nu bezig is.
  Zijn oog voor detail, zijn menselijke benadering en persoonlijke aanpak is wat Printwinkel tot een succes heeft gemaakt en zal dat ook tot in lengte van jaren blijven.

  Beoordeling: Ulrich Davis

 • Ik heb Peter leren kennen in een periode waarin de onderneming in roerige tijden zat. Ontwikkelingen zoals herstructurering gecombineerd met nieuwe innovatieplannen stonden op het vizier. Peter heb ik leren kennen als een gewaardeerde ondernemer die steeds het vizier op zijn doel heeft gericht. De combinatie met genieten van het leven, wederzijds respect en doelgerichtheid zorgt ervoor dat hij zijn doelen realiseert. Een ondernemer pur sang !

  Beoordeling: Rense Ouwens AA

 • Wij hebben van Peter de boekhoud software (Micro Star) gebruikt met veel succes. De ondersteuning en het creëren van oplossingen is altijd zeer goed geweest. Ook de professionaliteit hebben wij altijd als zeer prettig ervaren.

  Beoordeling: Cyril Swart

 • Peter is een no-nonsense zakenman, heeft interesse in de mensen met wie hij werkt en wil van het leven genieten. Peter is de man waarop je kan bouwen en die zorgt voor continuïteit en stabiliteit. Hij was de eerste werkgever die vertrouwen in mij stelde als beginnend verkoper. Van hem heb ik heel veel geleerd!

  Beoordeling: John van Dort

 • Ik heb Peter leren kennen als een betrouwbare, joviale en integere persoonlijkheid, met het hart op de goede plaats.
  Hij weet zakelijk heel goed wat hij wil, en zal zijn uiteindelijke doel ook bereiken, maar nooit over de rug van een ander.
  Soms kan hij kort door de bocht zijn, maar hij heeft het elke keer weer bij het rechte eind. Hij heeft kennis van zaken en een duidelijke visie,
  waardoor hij een prettige business en gesprekspartner is, die altijd streeft naar WIN/WIN. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds
  respect, vertrouwen en oprechtheid. Zijn motto is wat mij betreft: samenwerking is de sleutel tot succes.

  Beoordeling: Roland G. Fransen