Informatief en overzichtelijk linkpagina

Social media

Social media

Over ons

De organisatie
Dousma Beheer B.V. wordt geleid door Peter Dousma. Sinds de oprichting in 1992 heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. Dousma Beheer B.V. houdt zich bezig met het beleggen van vermogen, oprichten van, deelnemen in en beheren van andere vennootschappen. Het bedrijf houdt zich tevens intensief bezig met het beheren en leiden van MicroStar B.V., Chaboma Solutions B.V. en Channel4you B.V.. Het doel van MicroStar B.V. is om echt Nederlandse administratieve software in de markt te zetten welke voor iedereen te gebruiken is en bovendien betaalbaar moet zijn. Deze oorspronkelijke uitgangspunten worden nog steeds hoog in het vaandel gehouden.

Kernactiviteiten
De kernactiviteiten van Dousma Beheer B.V. zijn het oprichten van, deelnemen in en het beheren van andere vennootschappen alsmede het beleggen van vermogen.

Doelstellingen
De doelstelling van Dousma Beheer B.V. is het verder zelfstandig uit groeien in Europa en met beide benen op de grond blijven staan.

MicroStar
Onze klanten zijn ons visitekaartje Negen van de tien keer komen klanten met MicroStar Software aanraking door mond-tot-mondreclame. Een beter bewijs van de kracht en het gebruiksgemak van MicroStar Software is ondenkbaar. Niet alleen het product, maar ook de zorgvuldige implementatie en de trainingen nemen klanten mee in hun waardering van MicroStar Software. Implementatie van oplossingen voor grote administraties in netwerkomgevingen wordt uitgevoerd in samenwerking met gecertificeerde partners. De aanschaf van een nieuw bedrijfssysteem staat of valt immers met een succesvolle introductie op alle afdelingen binnen het bedrijf. Niet alleen de controller moet prettig met het systeem kunnen werken. Juist het feit dat andere afdelingen goed met het systeem om kunnen gaan biedt een bedrijf de grootste voordelen. Als andere afdelingen de gegevens niet juist invoeren, levert dat de controller immers veel onnodig werk op. Ook het opleiden van uw mensen kunt u aan MicroStar Software overlaten, of het nu gaat om de magazijnmeester, of om de controller die met de MicroStar Software aan de slag wil voor nog meer analyses.

Chaboma Solutions
Succesvolle narrowcasting vraagt om Chaboma. Chaboma is de meest betrouwbare narrowcasting software op de markt. Het is een krachtige totaaloplossing die alle vereiste software-componenten bevat om op efficiënte wijze een professioneel resultaat te realiseren. Door de vele mogelijkheden en het flexibele karakter van het systeem, is Chaboma geschikt voor elk denkbaar narrowcasting project. Van klein tot groot, van simpel tot complex, Chaboma is altijd de juiste oplossing.

Channel4all
Als één van de eerste partijen in Nederland heeft Channel4all digitale communicatie via beeldschermen geïntroduceerd. Channel4all heeft de expertise en ervaring om u klanten te ondersteunen en te adviseren over de mogelijkheden om deze effectieve communicatie in te zetten als krachtig onderdeel van de totale marketing formule van de klant. Alle onderdelen van de oplossing zijn erop gericht om een zo laag mogelijke belasting te zijn voor de interne organisatie en infrastructuur. In de praktijk blijken de interne kosten daarvan ondoorzichtig en vaak veel hoger dan voorzien. Channel4all neemt deze taken voor haar rekening vanaf contentproductie tot de dienstverlening op locatie en heeft deze processen zeer efficiënt ingericht zodat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde voorzieningen om en scherpe prijsstelling te kunnen presenteren. Channel4all is hét aanspreekpunt van een aantal samenwerkende bedrijven die hun sterke eigenschappen hebben gebundeld om zowel kleine als grote, nationale en internationale organisaties het complete pakket op het gebied van beeldschermcommunicatie te kunnen bieden. Door actief te luisteren naar de klanten en de markt continu te analyseren, hebben wij samen met ons ervaren innovatieteam ons systeem weten te ontwikkelen tot een succesvolle oplossing. Ons systeem behoort tot één van de meest flexibele en betrouwbare systemen op de Europese markt. Channel4all kan het gehele project inrichten en uitvoeren. Hierbij wordt de continuïteit van het project gewaarborgd. Samen kunnen we alle huidige en toekomstige wensen van uw klant realiseren.

Channel4you
Met een scherm van Channel4you kunt u gratis adverteren en extra inkomsten genereren!
Gratis adverteren
• Wij koppelen u en regionale Channel4you schermen aan elkaar
• Uw advertentie wordt permanent op uw eigen scherm getoond
• En gratis op 15 andere schermen
• Uw advertentie wordt 60.000 tot 100.000 x per maand uitgezonden
Extra inkomsten
• Op het onderste gedeelte van het scherm verkoopt Channel4you, in overleg met u, reclame van derden. Hiervoor wordt u betaalt door Channel4you! U bepaalt zelf welke reclame uitingen op uw scherm getoond mogen worden.

Laatste nieuws

Een unieke en gerichte manier om uw website in de aandacht te brengen van een specifieke doelgroep van Dousma Beheer bezoekers zijn de gesponsorde links. Dousma Beheer B.V. stelt u in staat om een...
De afgelopen maanden is onze website flink onderhanden genomen. De website is op vele punten verbeterd en geheel bijgewerkt aan de nieuwste technologieën.
Social media

3 feb, 2014

Dousma Beheer B.V. is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden via social media websites. Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het...

Bekijk alle nieuws

Aanbevolen

Channel4you.nl

13 nov, 2013

Met een scherm van Channel4you kunt u gratis adverteren en extra inkomsten genereren! Gratis adverteren • Wij koppelen u en regionale...

Bekijk


MicroStar Software

4 mrt, 2006

MicroStar B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van pasklare Nederlandstalige software voor het voeren van administraties binnen het midden-...

Bekijk


Chaboma narrowcasting

3 dec, 2010

Chaboma is de meest betrouwbare narrowcasting software op de markt. Het is een krachtige totaaloplossing die alle vereiste software-componenten...

Bekijk

Laatste reacties

Marco / 26 jun, 2017
goeie site met mooie spullen voor een goeie prijs!ik haal al mijn led verlichting hier:...

Chris / 10 jul, 2015
Je kan er een echt hele leuke website mee bouwen en dan voor éénmalig 100 euro en...

Over

Dousma Beheer B.V. houdt zich bezig met het beleggen van vermogen, oprichten van, deelnemen in en beheren van andere vennootschappen. In deze linkdirectory vind u websites die bijzonder handig zijn. Op deze website verzamelen wij handige websites onderverdeeld in rubrieken.

Wat we doen

We houden ons intensief bezig met het beheren en leiden van MicroStar B.V., Chaboma Solutions B.V. en Printwinkel.nl.

Over deze website

In deze linkdirectory vind u websites die bijzonder handig zijn. Op deze website verzamelen wij handige websites onderverdeeld in rubrieken.

Contact

Dousma Beheer B.V.
Hillen acker 3
1965 TA Heemskerk

  • T. 0251-200204
  • G. 06-53395265

Top