Informatief en overzichtelijk linkpagina

Social media

Social media

Social media

Dousma Beheer B.V. is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden via social media websites. Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. U vindt Dousma Beheer B.V op de volgende social media.
 

 Facebook
Dousma Beheer heeft ook een eigen Facebook pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Dousma Beheer en andere financiële zaken.

 Foursquare
Dousma Beheer is ook te vinden op Foursquare. Foursquare is een online-platform dat gebaseerd is op locaties. Foursquare-gebruikers kunnen via hun smartphone ‘inchecken’ onze locatie - wat betekent dat u laat weten waar u precies bent. Ook kunt u tips en to-do’s achterlaten die dan weer voor andere gebruikers zichtbaar zijn.

 Google+
Dousma Beheer heeft ook een eigen Google+pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Dousma Beheer en andere financiële zaken. Als u zich op onze Google+ kring abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe berichten plaatsen.

 LinkedIn
Via LinkedIn delen wij onze kennis. Wij houden u graag op de hoogte van wat er bij ons én bij onze medewerkers speelt.

 Twitter
We brengen u met Twitter razendsnel op de hoogte van nieuws rond Dousma Beheer. Bijvoorbeeld door direct persberichten te tweeten of nieuwe producten te introduceren. Ook tweeten wij graag met u over onze dienstverlening en beantwoorden wij uw vragen. Op Dousma.org kunt u de tweets van Dousma Beheer lezen. Als u zelf een Twitter-account heeft, kunt u zich eenvoudig op onze tweets abonneren door op de knop 'volgen' te klikken.

 Weblog
Via ons weblog plaatsen wij regelmatig interessante artikelen op het gebied van financiële en gerelateerde zaken.

 YouTube
Dousma Beheer heeft een eigen kanaal op Youtube. Hierop kunt u al onze commercials bekijken en downloaden. Als u zich op ons YouTube-kanaal abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe commercial plaatsen.

Laatste nieuws

Een unieke en gerichte manier om uw website in de aandacht te brengen van een specifieke doelgroep van Dousma Beheer bezoekers zijn de gesponsorde links. Dousma Beheer B.V. stelt u in staat om een...
De afgelopen maanden is onze website flink onderhanden genomen. De website is op vele punten verbeterd en geheel bijgewerkt aan de nieuwste technologieën.
Social media

3 feb, 2014

Dousma Beheer B.V. is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden via social media websites. Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het...

Bekijk alle nieuws

Aanbevolen

Chaboma narrowcasting

3 dec, 2010

Chaboma is de meest betrouwbare narrowcasting software op de markt. Het is een krachtige totaaloplossing die alle vereiste software-componenten...

Bekijk


Channel4you.nl

13 nov, 2013

Met een scherm van Channel4you kunt u gratis adverteren en extra inkomsten genereren! Gratis adverteren • Wij koppelen u en regionale...

Bekijk


MicroStar Software

4 mrt, 2006

MicroStar B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van pasklare Nederlandstalige software voor het voeren van administraties binnen het midden-...

Bekijk

Laatste reacties

Marco / 26 jun, 2017
goeie site met mooie spullen voor een goeie prijs!ik haal al mijn led verlichting hier:...

Chris / 10 jul, 2015
Je kan er een echt hele leuke website mee bouwen en dan voor éénmalig 100 euro en...

Over

Dousma Beheer B.V. houdt zich bezig met het beleggen van vermogen, oprichten van, deelnemen in en beheren van andere vennootschappen. In deze linkdirectory vind u websites die bijzonder handig zijn. Op deze website verzamelen wij handige websites onderverdeeld in rubrieken.

Wat we doen

We houden ons intensief bezig met het beheren en leiden van MicroStar B.V., Chaboma Solutions B.V. en Printwinkel.nl.

Over deze website

In deze linkdirectory vind u websites die bijzonder handig zijn. Op deze website verzamelen wij handige websites onderverdeeld in rubrieken.

Contact

Dousma Beheer B.V.
Hillen acker 3
1965 TA Heemskerk

  • T. 0251-200204
  • G. 06-53395265

Top